maanantai 12. maaliskuuta 2012

ARVONTA!

Hei höpönassut! Blogilla on niin monta lukijaa, että päätin pitää arvonnan ;) mutta ennen kun selitän arvonnan säännöt, haluan tiedottaa yhden asian.

Kiitän palautetta antaneita henkilöitä! Palautettasaa antaa ja sillee! Mistakaa tosin, että jos pyydätte jotain haastetta, se ei tule seuraavalle viikolle, sillä askartelen näitä usein useamman kerralla varastoon :D

Mutta sitten arvonta-asiaan!

Pidän blogin ensimmäisen arvonnan, jonka palkinto on jokin pieni. En ole vielä ihan selvillä mitä palkinto sisältää, tulee siis ylläripylläri palkinto ;) Teemana tuleepi olemaan todennäköisesti kirjoittaminen.

Osallistu kommentoimalla tähän jotakin! Siitä saat yhden arvan. Lisäksi jos kirjoitat 1-2 tekstiä mistä tahansa blogini tehtävistä ja linkkaat sen minulle saat 1-2 arpaa, eli yhdestä tekstistä yhden ja kahdesta kaksi. Mahdollisuus on siis kolmeen arpaan!

Jos voitat otan sinuun yhteyttä blogitse tai muuta kautta. Jos sinulla ei ole blogia jätätkö ystävällisesti jonkun tavanottaa yhteyttä (esim. deviantArt-tunnusesi tai fini nickkisi).

Arvonta suoritetaan 1.4.2012, mikäli osallistujia on vähintään 3!

8 kommenttia:

 1. Voisin kyllä yrittää saada itsestäni jotain tuottoista ulos, joten olen mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 2. Jos jo kommentoimalla osallistuu, niin moi! :)

  -E

  (Finistä minut löytää nimellä FractaAnima)

  VastaaPoista
 3. Kummallekkin yhdet arvantalipukkeet laitettu :D Lisää hommailemaan tuotoksilla ;)

  VastaaPoista
 4. Plop, mukaan : ) Ja jos vaikka saisin kirjoitusintoni takaisin ja inspaantuisin jostain haasteesta, voisi katsoa kaikki uudestaan läpi..

  (Oon finin Sca ja taidetaan fabokavereitakin olla :3)

  VastaaPoista
 5. Koska voittaminen on aina kivaa :D plus mun kirjoittamisessa on niin hemmetin iso blokki, että.

  VastaaPoista
 6. Osallistun kommentoimalla että onpa typerää kun en löytänyt blogiasi aikaisemmin. Ihanaa kun joku viitsii tällaistakin tehdä. Et varmasti tee tätä turhaan, vaikka itse en varmaan uskalla linkata mitään nopeasti väsättyä, blokin poistamistarkoitukseen kirjoitettua pätkää.

  VastaaPoista
 7. Jee, tervetuloa mukaan!

  Dee, hyvä että nyt löysit :)

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista