lauantai 21. toukokuuta 2011

Viikko 21: Hiekanjyvä

En ole varma tulenko tässä hetkeen koneelle niin et muistaisin tän tehdtävän, joten laitetaan nyt (kiitos niistä parista palautteesta, jotka sain :) saa tulevaisuudessakin kommentoida,jos saa jotain tehtyä tai tykkää jostain tai vaikka jos joku on huono)

Yksinkertainen tehtävä:
Kirjoita teksti hiekanjyvän näkökulmasta.
Miltä siitä tuntuu kun sen ylitse kävellään? Mitä se näkee? Taivaan? Meren? Metsää? Rakastavaiset lemmenleikeissä vierellään? Murhan? Vaiko jotain aivan muuta?

1 kommentti:

  1. No voi siis aaw. :3 Tänään vilkaisin tänne ensimmäisen kerran sitten varmaan viime perjantain (kiitos vatsataudin, josta sai kärsiä koko viikonlopun ja jälkimainingeissa tämän alkuviikon), mutta istuin varmaan minuutin aawwitellen ja nauraen tälle haasteelle (vaikka sinänsä tässä ei mitään nauramista ole). Jotenkin vain tuo ajatus on jotenkin hauska; hiekanjyvä kertojana/hiekanjyvän näkökulmasta. Söpöä ja hauskaa. ...Joo, taidan lopettaa tän selittämisen tähän ja laitan vaan sen linkin siihen tekstiin, minkä sain aikaseksi tähän (vaikka se onkin lyhyen läntä): http://www.finfanfun.fi/index.php?topic=23997.msg486276#msg486276

    Kiitos tästä haasteesta, Nukkis. <3

    VastaaPoista