maanantai 14. marraskuuta 2011

Viikk 46: Haluan kirjoittaa, koska...

Nyt on aika pohiskella vähän itseään. Kirjoita siis useammalla lauseella miksi haluat kirjoittaa. Voit käyttää mielikuvitustasi ja se on suotavaa: ei tätä tarvitse totisesti ottaa.

Kynä tai näppäimistö eteen ja kirjoita "haluan kirjoittaa, koska..."

4 kommenttia:

 1. Hei Nukkis ajattelin kun mulla on tossa lukion äikän kurssilla semmonen tehtävä että pitäis haastatella sellasta joka kirjottaa, että jos haluisit vastata muutamaan kysymykseen (oliko niitä nyt joku 5) ne on aika peruskysymyksiä, mutta haluaisin jonkun joka oikeesti tietää jotain kirjottamisesta ja mun mielestä sä oisit loistava valinta :D Että laita mulle kommenttia jos kiinnostaa(oisin ihan sulle laittanu tän kommentin mutta en löytänyt mitään yksityisosioo sun profiilista, jos semmosta ees on)

  VastaaPoista
 2. Siis en tiedä kyllä onko yksityismahdollisuutta, ehkä google tilin kautta mutta luulen et se oli vaan mun pään sisällä :D

  VastaaPoista
 3. (Nää kysymykset ei sitten oo mitenkään fantastisia, mun mielestä aika peruspakettia)

  1.Mikä sinua kiehtoo kirjoittamisessa?
  2.Mikä kirjoittamisessa on vaikeaa?
  3.Mikä on ollut vaikein kirjoitustehtävä?
  4.Mitä palautetta olet saanut teksteistäsi?
  5. Miten kehität itseäsi kirjoittajana?
  (sitten mun pitäs vie tietää sun ammatti ja ikä) Että tää on vaan ihan lukion äidinkielen tehtävä ettei sitä tarvii miettiä :D Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 4. Kiitti tosi paljon et jaksoit läksyiltäs vastaan noihin kysymyksiin ! Sulla on muuten tosi hyvä blogi tykkään noista sun haasteista :D

  VastaaPoista