maanantai 13. elokuuta 2012

Viikko 33/2012: Syöttötehtävä

Ohjeet: Tässä tehtävässä sinun pitää alkaa kirjoittaa tekstiä. Aina saatuasi elementin (alla) krjoita se tekstiisi. Elementtejä on yhteensä 7 kappaletta. Älä kurki seuraavia elementtejä etukäteen!

Elementit (lue ensimmäinen ja ala kirjoittamaan!):
1. Alussa päähenkilö löytää jonkin erikoisen esineen sängystään.


Seuraavat kohdat saat esiin maalaamalla tekstiä, sillä ne ovat valkoisella!!!2. Tuo tekstiin hahmo, joka haastaa riitaa3.  Kirjoita tekstiisi jokin moka - se voi olla päähenkilön moka tai sivuhenkilön4. Kirjoita tekstiisi 'kielon kaltainen'5. Kirjoita tekstiisi kohta, jossa jokin hahmoistasi käyttäytyy neuroottisesti - onko hänellä kenties pakkoneuroosi?6. Jokin hahmo antaa toiselle hahmollesi puhelinnumeronsa - tai jonkin muun numeron, mikäli tekstisi sijoittuu aikaan, jolloin ei ollut puhelimia, tai jos se sopii paremmin tarkoitukseesi.7. Luo tarinallesi loppu, jossa kaikki ratkeaa - erityisesti miksi se outo esine oli hahmon sängyn alla, ellei se ole jo selvinnyt. Kerro myös tänne, mitä pidit haasteesta ja linkkaa tekstisi mahdollisesti tänne!

2 kommenttia:

  1. Tämähän oli hauska haaste! Päähenkilöni löysi sängystään pajupillin. :p Pikkusisko haastoi riitaa, päähenkilö mokasi, äidillä oli putsausneuroosi... Kielon kaltainen oli kyllä ehdottomasti vaikein kohta! Hih, tämä oli oikein mukava illan piristys.

    Saa tehdä toistekin!

    VastaaPoista
  2. Moi! Löysin nyt vasta tänne blogiin ja tästä haasteesta aloitin vastailemisen. :) Kirjoitan "omaan pöytälaatikkoon", joten fiktiokirjoituksiani ei ole julkisesti nähtävillä.

    Päähenkilö löysi alussa vanhan taskukellon, riitaa haastettiin kadulla, neuroottisesti käyttäytyi vanha mies, yksi hahmo antoi toiselle hinauspalvelun numeron jne. Mielenkiintoinen haaste. :)

    VastaaPoista