tiistai 19. helmikuuta 2013

ÄÄNESTYS + Juliste


Näin 80 (nyt jo enemmän!) lukijan innoittamana pyörätin haastavalle kirjoittamiselle  oman julisteen, jota voi halutessaan ja viitsiessään viedä vaikka kirjaston ilmoitustaululle!

Mutta noh, suurempi pointti päivitykselle on blogin sivupalkkiin ilmestyneen äänestyksen selittäminen ja äänien kerjäys! Anna äänesi ja kerro mielipiteesi tähän postaukseen.


Ideat:

1. Randomisti syntynyt ajatus foorumista, jolla voisi näitä ihmisten toteuttamia haasteita ja muita levittää enemmänkin. Toisaalta netissä on kyllä näitä foorumeita, eikä mulla kuitenkaan ole kuin vain 84 lukijaa, se on loppuviimeksi aika vähän.

2. Kirjoitusaiheinen stream/nettiradiolähetys. Jokin päivä tulevaisuudessa ehkä noin tunnin kestävä lähetys chätillä. Jos innostuis niin vois pitää toisenkin. En vielä tiedä mitä kaikkea se voisi sisältää, ehkä haasteita, lukuvinkkejä, kirjoittamisaiheista hölinää... ehkä jopa jonkun muun kanssa keskustelua! Tässä ongelmana se, että mitä testasin niin nettini on ehkä vähän hasardi (varsinkin näin talvella, syksyllä tää toimi paremmin) tämmöiseen ja että paras vaihtoehto tämän pitoon on maksullinen... (paitsi jos kuuntelijoita on viisi, ja haluisin niitä olevan vähän enemmän). Koululla tosin voisin käyttää koulunnettiä, joka on ehkä hiukan luotettavampi, vaikka koneet muuten onkin hitaampia.

3. Lukemishaasteita. Monia kirjoittajia kiinnostaa myös lukeminen, mutta kiinnostaisiko heitä vaikka kerran kuukaudessa ilmestyvä lukemishaaste? Mietin myös pitäskö alkaa kirja-arvosteluja laittaa, mut toisaalta se menee enemmän ohi blogin aiheesta ja on vähän hasardia hommaa - luen aika vähän muutoin kuin loma-aikaan nykyään.

4. Isommat haasteet. Viime kesän 2012 kesähaaste sai jonkin verran kiinnostuneita. Pitäisikö tämmöiset isot haasteet pitää vain kerran vuodessa (kesällä vaikka) vai olisko ihmiset kiinnostuneet vaikka kahteen vuodessa?


///Edit:

5. Muut ideat
Tuli tuossa suihkussa käydessäni mieleen että toki vois ihan kaikkea kirjoittamisaiheista juttua kirjoittaa. Se et se on sit semmosta pitää jakaa kirjoittaa niitä. Kunnollisten juttujen kirjoittaminen on kumman laiskotusta aiheuttavaa :D

5 kommenttia:

 1. Kannatan isompia haasteita. Foorumeita ja kirjablogeja on jo paljon, enkä oikein innostu nettiradiostakaan näin ideana.

  VastaaPoista
 2. Isompia haasteita, ehdottomasti! :3

  VastaaPoista
 3. Isompia haasteita joo! Foorumeita ja kirjablogeja tosiaan löytyy, tämä on kiva kun täällä on pelkästään kirjoitushaasteisiin liittyvää asiaa.

  VastaaPoista
 4. Isot haasteet mutta myös radio! Radio olisi aivan mahtavaa.

  VastaaPoista
 5. Isot haasteet ja radio. Jos podcastina voisi ne radiohommelit löytää, niitä voisi olla kiva kuunneksia, kun kirjoittamisepätoivo iskee!

  VastaaPoista