keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Haastavaa kirjoittamista goes TV?

Pidätkö kirjallisuudesta ja/tai kirjoittamiseta? Oletko työelämässä ja työskentelet paikassa, jossa on mielenkiintoistaa kuvattavaa (esim. lihakaupppa, ei tilitoimisto)? Opiskeletko paikassa jossa olisi mielenkiintoisia asioita taustalla (esim. metallipuoli amiksessa, ei mikään istutaan-vain-luennolla-paikka) ? Saako sinua kuvata? Luuletko saako työpaikallasi/opiskelupaikassasi (niissä yleensä saa) saisi kuvata? Oletko mielelläsi pirkanmaalainen, jyväskyläläinen tai asut/opiskelet/työskentelet muuten suhteellisen lähellä Virtoja (emme voi matkustaa ihan toiselle puolelle suomea paitsi jos työpaikkasi on TODELLA jännä ja meitä kiinnostava).

Opiskelen TAMKin Virtain toimipiteessä ja aloitamme ensi lukuvuonna tekemään ohjelmia pienelle kanavallemme, joka näkyy yläpirkanmaan alueen kaapelitalouksissa ja netissä. En osaa sanoa mitään varmaa, mutta päätin aloittaa kartoittamisen onko edes mielenkiintoisissa paikoissa työskenteleviä/ kirjallisuudesta/kirjallisuudesta kiinnostuneita löytää tähän formaattiin, jota aion ensimmäisenä lähteä ajamaan nyt keväällä/syksyllä läpi.

Formaatin kannalta on erittäin tärkeää, että työ/opiskelupaikallasi on mielenkiintoista kuvattavaa.

Jos olet kiinnostunut, laita viestiä (halutessasi blogikirppikseni puolelle, jonka kommentit eivät näy julkisesti) missä paikassa työskentelet/opiskelet ja minkälaisesta kirjallisuudesta pidät ja pidätkö kirjoittamisesta (huom. työskentelysi/opiskelusi piäisi jatkua ainakin joulukuuhun, mieluusti pidempäänkin, ihan näin kuvaamisen kannalta ajateltuna). Ohjelmassa esiintymisestä ei tulla maksamaan palkkaa, mutta voi olla mahdollisuus että saat kirjan/kirjoja.

Lisätietoja saa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti