lauantai 22. helmikuuta 2014

Kirjoitusarvonta!

Osallistu kirjoitusarvontaan tästä!

Hengenravinnon lisäksi on hyvä nauttia myös ihan ruokaa, jota onkin luvassa taas arvonnassamme! Kirjoita meille teksti hengen- tai ruumiinravinnosta. Tyyli on vapaa!

Palkintoja on tällä kertaa peräti kolme! Ensimmäisenä Granta-aikakauskirja, jonka englantilainen isosisko on ilmestynyt jo yli sadan vuoden ajan. Se sisältää novelleja, runoja ja esseitä jotka ovat peräisin ympäri maailmaa. Ensimmäinen suomalaisen numeron aihe on mikä muukaan kuin joka päiväinen ruokamme.

Lisäksi nautimme tällä viikolla kahdesta Säröstä: Bob Dylan on aikamoinen taiteilija sielu, joten toisena palkintona on Eurooppalainen taiteilijasielu. Mukana on minusta mielenkiintoinen essee, joka käsittelee kirjoittamista, sekä artikkeli mitä rakkauden ja taiteiden kaupungissa Pariisissa taiteilijan elämä onkaan.

Toinen Särö on taas enemmän hengenravintoa ja sen nimi on Metsä ja toiseus. Siinä pohditaan miten muurahaiset tietävät kuka kuuluu niiden pesään ja miten kirjoittaa menettämättä järkeään, ja se tuo hiukan vihreää tuoksua valkeaan talveen.

Lähetä tekstisi ja yhteystietosi viimeistään maaliskuun 28. päivä osoitteeseen


MediataideM
Sipiläntie 1
34800 Virrat

tai jätä se kommenttina blogiimme maailmojasivuilla.blogspot.fi. Kommenttisi ei tule julkisesti esille, joten voit jättää yhteystietosi turvallisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti