maanantai 17. marraskuuta 2014

Viikko 47/2014: Syöttötehtävä 4

Ohjeet: Tässä tehtävässä sinun pitää alkaa kirjoittaa tekstiä. Aina saatuasi elementin (alla) kirjoita se tekstiisi. Elementtejä on yhteensä 7 kappaletta. Älä kurki seuraavia elementtejä etukäteen! Saat ne esiin maalaamalla tekstin.

Elementit (lue ensimmäinen ja ala kirjoittamaan!):


1. Päähenkilösi on 18-30v ja asuu kaupunkiympäristössä. Hänellä on jokin harrastus, josta haluaa kehittää itselleen ammatin, ja on juuri avannut liikkeen tai munu vasaavan. Kirjoita päähenkilösi aamusta uudessa liikkeessä.

2. Päähenkilösi on yksin koska kukaan ei huomaa uutta liikettä, kunnes... sisään astuu henkilö, joka vaikuttaa kovin rasittavalta päähenkilösi mielestä. Kirjoita tekstiä kunnes Ärsyttävä Henkilö poistuu.

3. Päähenkilön maailma järkyttyyy jostain syystä. Päähenkilö vajoaa itsesääliin.

 4.. Päähenkilö tasapainoilee myymälänsä tms. ylläpidon kanssa ja  henkisen epävakauden kanssa. Erään raskaan päivän jälkeen, kun hän on lähtenyt myymälästään, hän törmää Ärsyttävään Henkilöön.

5. Käytyään vilkkaan keskustelun, Ärsyttävä henkilö kutsuu Päähenkilön jonnekin (esim. juhliin), koska tarvitsee tämän ammattitaitoa tai joku hänen tuntemansa henkilö tarvitsee hänen ammattitaitoaan.
6. Kutsutussa paikassa Päähenkilö lähentyy Ärsyttävän Henkilön kanssa, mutta pitää tätä edelleen ärsyttävänä. Päähenkilö epäonnistuu häneltä saamansa tehtävän kanssa ja poistuu paikalta.
 

7.  Päähenkilö vaipuu itsesääliin kotonaan/myymälässä tai muualla. Synkimmällä hetkellä Ärsyttävä henkilö saapuu paikalle ja lohduttaa Päähenkilöä hiukan tökeröllä ja ärsyttävällä tavalla, ja Päähenkilöä alkaa naurattamaan.

8. Kirjoita onnellinen loppu.

1 kommentti:

  1. Ihan mahtava haaste! Tartuin tähän n. kuukausi sitten blogissani :)

    http://varjattyavetta.blogspot.fi/2014/11/luovaa-tarinointia-yrittajaa-ei-laiteta.html

    VastaaPoista