maanantai 22. lokakuuta 2012

Tulossa pian: NaNoWriMoon valmistautumisviikko

National Novel Writing Month eli NaNoWrimo, tuttavallisemmin NaNo tai nano on kansainvälinen romaaninkirjoituskuukausi, joka järjestetään vuosittain marraskuussa. Nanon tarkoitus on kirjoittaa 50 000 sanainen romaani kuukaudessa. Lue lisää vaikkapa täältä.

Varmasti tämänkin blogin lukijoissa on NaNoilijoita. Itse en heihin kuole koska olen laiska/semöörö on mulle liikaa/koulujuttujakin pitäisi tehdä/mulla on omat projektini. Nanon kunniaksi ajattelin järjestää nanoon valmistautumisviikon, joka on siis 26.10-31.10. Viikon jokaisena päivänä laitan tehtävän, joka on suunniteltu NaNoWriMoon osallistujille, mutta tietysti myös muille.

Tehtävät on sellaisia pieniä lämmittelypaloja, ja ajattelin että niistä voi saada materiaalia NaNoon ja esimerkiksi syventää henkilöhahmoja. huomasin tässä että yksi tehtävistäni on täällä jo, mutta riisutumpana versiona, mutta näin sitä alkaa käymään kun on pyörittänyt paikkaa jo puolitoista vuotta. Saatte siis melko saman tehtävän vähän paremmin kirjoitettuna :D

3 kommenttia:

 1. Oi, ihana idea!

  - nanoilija kiittää

  VastaaPoista
 2. On muuten hiton hyvä idea. Minulla onkin sopivasti loma- eikun itsenäisen opiskelun viikko. Danke!

  VastaaPoista
 3. Kolmaskin nanoilija kiittää vinkeistä!

  VastaaPoista